За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Hl Suitehotel Playa Del Inglés 4* (за гости 16+ г.) един от класическите и най-добре разположени хотели в туристическата зона на Плая дел Инглес, в южната част на остров Гран Канария, на брега на Атлантическия океан. Разположен на 100 м. от плажа Плая дел Инглес, и 35 км. от летище Гран Канария, хотелът се състои от две сгради с общо 189 стаи с различни пространства, които се адаптират към различните нужди на всеки един от своите гости. Местоположението му е много централно, с известните дюни на Маспаломас съвсем близо, което позволява на клиентите му да се насладят на завидно туристическа локация.

В стаите

Стаите в хотела - 189 на брой, са обновени, ексклузивни двойни и разполагат с всичко необходимо за комфортна почивка. Хотелът разполага с невероятна тераса за почивка на покрива, където можете да се насладите на страхотни залези, басейни, ресторант, безплатен Wi-Fi на рецепцията (заплаща се в стая), всичко това само на 100-ина метра от Плая дел Инглес.

Стаите разполагат със следнтие удобства:
Климатик
Гардероб
Балкон
Самостоятелна баня
Вана
Душ
Сешоар
Бюро
Звукоизолация
Разтегателен диван
Сейф
Музикална музика
Комплект за кафе и чай
Минибар
Спално бельо
Обслужване по стаите
Телефон
Чехли в стаята
Кухня
Електрическа кана
Хладилник
Телевизор
Местна телевизия
Кабелна телевизия
Сателитна телевизия

На територията на хотела

Отопляем плувен басейн, градините и зоната на солариума ще очароват тези, които търсят релакс и почивка във ваканциите си. Зоната за игри като джаги, миниатюрен голф или шах ще позволи на децата да се забавляват безплатно в самия хотелски комплекс.

Около самия хотелския комплекс туристите ще могат да намерят широка гама от кафенета, ресторанти и магазини, където могат да намерят забавление и удоволствие, без да се налага да се движат по-надалеч. Добрият микро климат и личното и приятелско отношение на хотелските служители придават допълбителна привелкателност на този хотел, позволявайки на всички членове на семейството да намерят своето пространство и собствена среда на забавление.

Нощният живот, характеризиращ се с кръчми, дискотеки и места с музика на живо, също е в близост до околностите на комплекса, което дава на хотела идеално допълнение за забавление в края на семейната почивка.

Хранене

Suitehotel Playa del Inglés предлага на своите гости изхранване в своя бюфет ресторант с тераса.

Тематични вечери със специални ястия от световни кухни, традиционни рецепти, тапас и разнообразни предястия, възможности за диетични и вегетариански ястия, готварски сесии на живо и др.

*За вечеря може да бъде изискуем дрескод.

Плаж

Плая дел Инглес, или Английския плаж е граничещ с плажовете на Сан Агустин на изток и Маспаломас на запад. 2,7-километровия Плая дел Инглес има претенциите, че е един от най-известните плажове в Европа. Благодарение на мекия климат на Гран Канария той е изключително популярен през цялата година и е една от най-оживенате туристически дестинации в цяла Испания. Този пълен с развлечения и слънчев плаж предлага всякакви развлекателни и спортни дейности, включително водни ски, ветроходство, уиндсърф, водни ски и много др.

По плажа има изобилие от обществени удобства и душове, както и павилиони за продажба на студени напитки, сладоледи и други освежителни напитки. Хората с двигателни трудности ще намерят различни точки за достъп, където рампи се спускат до пясъка.

След плаж може да се разходите по атрактивната пешеходна алея, Paseo Costa Canaria, която е облицована с буйна тропическа флора и луксозни вили. Разположена е в непосредствена близост до плажа, свързвайки Плая де лас Бурас на изток с началото на пясъчните дюни Маспаломас. В близост до дюните има нудистки район и секция, която е популярна сред гей общността близо до Bar 7.

За хранене или освежаваща напитка - Paseo Marítimo, 2-километрова алея, пълна с ресторанти, закусвални, заведения за бързо хранене, увеселителни аркади, ирландски пъбове, немски бирарии, интернет кафенета и магазини за сувенири. Това е чудесно място за пазаруване и е покрито с тенти, за да ви предпази от топлината.

Оценки и коментари